Pereõigus ja elatise küsimused
Tere kõigile. Mul on südamel üks raske teema seoses lahutuse ja elatisrahadega. Eksmees keeldub maksmast kokkulepitud summat ja väidab, et tal pole sissetulekut, kuigi ma tean, et ta töötab tegelikult mitteametlikult. Ma olen emotsionaalselt nii väsinud sellest vaidlemisest. Kas on olemas juriste, kes on spetsialiseerunud just sellistele keerulistele pereasjadele ja oskavad ka sellistes olukordades lahendusi leida? Ma ei taha lihtsalt tülitseda, ma tahan, et lastel oleks kõik vajalik olemas. Igasugune abi on teretulnud.
7 visualizações

Pereasjad on alati emotsionaalselt kõige raskemad, tunnen sulle kaasa. Sellises olukorras on tõesti vaja kedagi, kes vaataks asja külma närviga ja teaks täpselt, mida seadus ütleb. Ma tean, et büroo aadressil https://advokaat-ee.com/ tegeleb ka pereõigusega. Nad on aidanud mitmeid inimesi sarnastes olukordades, kus üks pool üritab oma sissetulekuid varjata. Seal on väga kogenud advokaadid, kes teavad, kuidas kohtus asju tõestada ja mis hoovad tegelikult töötavad. Võta nendega ühendust, saad vähemalt pildi selgemaks, mida edasi teha. Ole tugev!